ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες βαδίζουν τον Γολγοθά της ακρίβειας

Για Γολγοθά ακρίβειας των καταναλωτών κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωση του Τομέα Οικονομικών του κόμματος, στην οποία αναφέρεται ότι η συσσωρευμένη ακρίβεια συνεχίζει την ανοδική πορεία της, έστω και με χαμηλότερο ρυθμό αύξησης τον μήνα Μάρτιο.

«Η αύξηση στα τρόφιμα κατά 14,3%, καθώς και πάνω από 10% σε άλλα βασικά είδη, αποδεικνύει ότι, παρά τις φιέστες και τα ευφάνταστα καλάθια των περιφερόμενων υπουργών, ο Γολγοθάς του Καταναλωτή δεν έχει τέλος», επισημαίνεται, ενώ αναφέρεται σειρά παραγόντων που δημιουργούν ένα ζοφερό σκηνικό συρρίκνωσης του οικογενειακού προϋπολογισμού και της αγοραστικής δύναμης.

Επικρίνεται η κυβέρνηση πως με την πολιτική της αυξάνει τις ανισότητες και σπαταλά σε όφελος των λίγων και ισχυρών τους διαθέσιμους πόρους.

«Οι Έλληνες πολίτες στερούνται προοπτικής με τη συνέχιση της ίδιας αδιέξοδης πολιτικής και γι’ αυτό ολοένα και περισσότεροι συσπειρώνονται στο αίτημα της αλλαγής και στην προγραμματική πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», υπογραμμίζει ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.