Πέθανε οπαδός του Ολυμπιακού λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι

Την τελευταία του πνοή άφησε ο άτυχος φίλαθλος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Λίγη ώρα μετά την λήξη του συναρπαστικού αγώνα κατέρρευσε στην εξέδρα και παρά το γεγονός ότι το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» έδινε μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή, κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, 00:48 / Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, 11:35

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο γιατρός των «ερυθρολεύκων» Χρήστος Θέος, η μάχη ήταν άνιση και ο άτυχος Γιάννης Δημάρχου έχασε τη μάχη για τη ζωή στο τέλος του αγώνα. Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός. “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «Πειραιωτών», Πέδρο Μαρτίνς τόνισε σε γραπτή του δήλωση: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του φιλάθλου μας Γιάννη Δήμαρχου. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, Παπ Αμπού Σισέ δήλωσε: «Νιώθω βαθιά την ανάγκη να στείλω την πιο βαθιά μου συμπάθεια στην οικογένεια του Γιάννη Δήμαρχου για την τραγική τους απώλεια. Οι καρδιές μας είναι βαριές, γεμάτες θλίψη. Ειλικρινά ελπίζω να βρείτε λίγη γαλήνη από την αγάπη όλων που σας περιλαμβάνει και με την οποία θα τον θυμούνται όλοι».

Στη διάρκεια του ντέρμπι, ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει τον συνάδελφό του γιατρό του Παναθηναϊκού, όταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Σωκράτης Διούδης χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και αφού είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του, φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» χειροκρότησαν τον Διούδη, σε μία εικόνα που δεν έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά γήπεδα.