Παράπονα Μαρινάκη για διαιτησία – Δηλώσεις Μαρτίνς – Φερέιρα

Τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στα επίσημα του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

«Εσείς είστε ευχαριστημένος κύριε Χούμπελ»ς, του είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος του εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα «σφυρίγματα» του Ισπανού Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, αλλά και για προηγούμενες διαιτησίες σε ματς της ομάδας του.

Μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού στον Ολυμπιακό και κυρίως γιατί δεν δίδονται πέναλτι υπέρ του, παρά την παρουσία του VAR.

Αρνητικό χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ (1-1) ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League. Όσο για την φάση του πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός (ανατροπή Ποντένσε) ανέφερε πως ήταν μία καθαρή φάση, που δεν έγινε αντιληπτή ούτε από τον διαιτητή, αλλά και ούτε από το VAR.

Παράπονα για τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη έκανε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την εμφάνισή της, στάθηκε στις φάσεις που είχαν την ευκαιρία οι παίκτες του να βγάλουν καλύτερες αντεπιθέσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαιτησία, τονίζοντας ότι ο Ισπανός ρέφερι, Σάντσεθ, είχε πολύ καλή παρουσία.