Παράταση υποβολής προσφορών για ΛΑΡΚΟ

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Δημόσιο Διεθνή Ανοιχτό Διαγωνισμό για την πώληση περιουσιακών στοιχείων της “ΛΑΡΚΟ” ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 30-12-2020 η ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα:

Πράξη παράτασης προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Δημόσιο Διεθνή Ανοιχτό Διαγωνισμό για την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων της υπό ειδική διαχείριση Ανώνυμης εταιρείας “ΛΑΡΚΟ”

Ο Ειδικός Διαχειριστής της εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΡΚΟ», η οποία έχει υπαχθεί σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης κατ’ άρθρο 21 του Ν. 4664/2020 (εφεξής, η «ΛΑΡΚΟ») ανακοινώνει ότι η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Δημόσιο Διεθνή Ανοιχτό Διαγωνισμό για την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ, που προκηρύχθηκε με την από 23.11.2020 πρόσκλησή του, παρατείνεται, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 14.3 της ως άνω πρόσκλησης, και ως νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021 έως τις 17.00 μ.μ.