“Πόλεμος” ανακοινώσεων Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για διαιτητή του ντέρμπι

Την αντικατάσταση του Σλοβάκου διαιτητή Κρούζλιακ, που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής (5/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απαιτεί εκ νέου η ΠΑΕ Ολυμπιακός, απειλώντας ότι «σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο». Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι «ερυθρόλευκοι» αμφισβητούν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, ήρθε σε επαφή με ομοσπονδίες κορυφαίων πρωταθλημάτων, προκειμένου να φέρει διαιτητή για το ντέρμπι, και κάνουν λόγο για «ορισμό παραγγελία», ενώ αφήνουν αιχμές και εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός “παραγγελία” όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα. Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιος είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο».

ΠΑΟΚ: Απάντηση στη δεύτερη ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Έπειτα και από τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με τον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ (5/2, 20:30 – Γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν με επίσημη διαρροή.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «… χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, κι όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».

* Σαν σήμερα το 2009, ο Γιώργος Παντελάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του πρώην παράγοντα, έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter: «Σαν σήμερα έγινε αιώνιος, ο εμβληματικός Γιώργος Παντελάκης. Θα τον τιμούμε πάντα για την τεράστια προσφορά του στο μεγαλείο του ΠΑΟΚ».

** Επειτα από το τέλος της σημερινής (2/2) προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα γευματίσει έπειτα από πρόσκληση του αρχηγού Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος προ ημερών είχε τα γενέθλιά του (24/1/1986).

1η ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά του ορισμού του Κρούζλιακ

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ) όρισε σήμερα τον Σλοβάκο διαιτητή, Ιβάν Κρούζλιακ, να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, την Κυριακή στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ομάδας του Πειραιά. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν άμεσα να τον αντικαταστήσουν άμεσα!
Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου. Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».

ΠΑΟΚ: Απάντηση στον Ολυμπιακό για τον Κρούζλιακ

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία αφήνει αιχμές για σχέσεις του Λιούμπος Μίχελ, Σλοβάκου πρώην τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, με τον Σλοβάκο διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στις δυο ομάδες (Κυριακή 5/2, 20:30 – Γήπεδο Τούμπας), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση.

Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: «Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστείος με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο. Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ. Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

Ο Σλοβάκος Κρούζλιακ διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ) όρισε σήμερα τον Σλοβάκο διαιτητή, Ιβάν Κρούζλιακ, να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, την Κυριακή στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

O 39χρονος διεθνής ρέφερι, από την Elite κατηγορία της UEFA, έχει σφυρίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα ξανά στην Τούμπα, όταν τον περασμένο Μάιο είχε διευθύνει το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 για τα πλέι οφ της Super League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπράνισλαβ Χάντσκο, Βλάνταν Τοντόροβιτς, 4ος ο Μαλούτας και στο VAR ο Μίχαλ Ότσεανς, Παπαδάκης. Από εκεί και πέρα, το Ατρόμητος-ΑΕΚ θα σφυρίξει ο Μανούχος, το Παναθηναϊκός-Λαμία ο Καραντώνης και το Ιωνικός-Άρης ο Τζοβάρας.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

17:00 ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα
Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί   : Χριστάκογλου, Χριστοδούλου
4ος      : Τσιμεντερίδης
VAR      : Τζήλος, Ψαρρής.

19:00 Ιωνικός-Άρης
Διαιτητής: Τζοβάρας
Βοηθοί   : Καλαμπόκης, Τζιουβάρας
4ος      : Ματσούκας
VAR      : Ζαμπαλάς, Κόλλιας.

ΚΥΡΙΑΚΗ

17:00 Παναθηναϊκός-Λαμία
Διαιτητής: Καραντώνης
Βοηθοί   : Κουρομπύλια, Κούλα Χασάν
4ος      : Τσέτσιλας
VAR      : Τσαγκαράκης, Νικολακάκης.

17:30 Ατρόμητος-ΑΕΚ
Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί   : Κωσταράς, Μπουξμπάουμ
4ος      : Περράκης
VAR      : Κουμπαράκης, Μεϊντάνας.

20:00 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί   : Θανασιάς, Νίκζας
4ος      : Κατοίκος
VAR      : Γκορτσίλας, Νικολαΐδης.

20:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Κρούζλιακ
Βοηθοί   : Χάντσκο, Τοντόροβιτς
4ος      : Μαλούτας
VAR      : Οτσένας, Παπαδάκης.

ΔΕΥΤΕΡΑ

16:00 Λεβαδειακός-Βόλος
Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί   : Απτόσογλου, Κολλιάκος
4ος      : Πολυχρόνης
VAR      : Τσακαλίδης, Κωνσταντίνου.