Έδειραν μέχρι θανάτου 42χρονο σε bar της Ραφήνας

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25-6-2022 στη Ραφήνα, όπου ένας 42χρονος έχασε τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από 4 αγνώστους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γύρω στις 2 τα ξημερώματα ξέσπασε καυγάς, μεταξύ του άτυχου 42χρονου και άλλων 4 ή 5 ατόμων στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα. Ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους αγνώστους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ο άγριος καβγάς ξεκίνησε, επειδή οι νεαροί δράστες ενόχλησαν την κοπέλα του 42χρονου σε μπαρ της περιοχής – Όταν εκείνος αντέδρασε, τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος ήταν σε μπαρ με την κοπέλα του. Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα, οι πέντε -Αλβανοί στην υπηκοότητα- πείραξαν την κοπέλα. Με την επιστροφή του, τους ζήτησε εξηγήσεις, εκείνοι όμως του επιτέθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους 4 ή 5 άνδρες της επίθεσης.