Σε 2 λεπτά “καθάρισε” ο Ολυμπιακός – Διπλό ο Πανιώνιος

Ένα ξέσπασμα δύο λεπτών στάθηκε αρκετό για τον Ολυμπιακό ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 2-0 και να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου είχε βρεθεί πρόσκαιρα ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Οι Πειραιώτες αφού «πέταξαν» το πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ με τον Ποντένσε στο 60′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σουντανί έκανε το 2-0. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, καθώς αποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με απευθείας κόκκινη στο 67′.

Το πρώτο του διπλό πανηγύρισε ο Πανιώνιος

Το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που νίκησε εκτός έδρας την Ξάνθη με 2-1 για τη 10η αγωνιστική της Super League. Οι «κυανέρυθροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Αραμπούλι που σημείωσε δύο γκολ (53΄, 67΄), ενώ οι Ακρίτες ισοφάρισαν προσωρινά με τον Λισγάρα (55΄). Με αυτό το τρίποντο οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν τους 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα και για πρώτη φορά έφτασαν σε… θετικό πρόσημο (σ.σ. είχαν ξεκινήσει με -6).

Με την ψυχή στο στόμα ο Άρης

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Άρης επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος έχει πλέον 10 βαθμούς στα τέσσερα ματς στον πάγκο των «κιτρίνων».

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη. Μόλις στο 5′ κι έπειτα από κόρνερ του Χαβιέ Ματίγια, ο Λούκας Σάσα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να σταματάει δύο φορές τον Νικολά Ντιγκινί, στο 13′ και το 26′. Η τρίτη φορά ήταν και η «φαρμακερή» για τον Γάλλο φορ: ο Λίντσεϊ Ρόουζ έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και τροφοδότησε τον Ντιγκινί για το 2-0 στο 34′! Οι Αρκάδες αντέδρασαν και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1 στο 42′ με κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ.