Σημαντική απώλεια ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη

Σημαντική απώλεια είχε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που περιορίστηκε στο «λευκό» 0-0 απέναντι στην Ξάνθη στην ακριτική πόλη. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 14 τελικές στο παιχνίδι έναντι των 3 της Ξάνθης, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ καμία από αυτές και άφησαν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην Θράκη.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν απείλησε την εστία του Άμπαντ παρά τις αρκετές τελικές (8) που είχε σ’ αυτό το 45λεπτο. Η Ξάνθη από την πλευρά της έπαιξε με την γνώριμη τακτική του Ισπανού τεχνικού της. Αμυνα με καλή λειτουργία, αλλά χωρίς τελική και φυσικά εντελώς ακίνδυνη για την εστία του Σα. Με κατοχή μπάλας 39-61%, όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ήταν παράσταση για ένα ρόλο.

«Όρθιος» με 10 παίκτες ο Πανιώνιος

Μετά από ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο, Πανιώνιος και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στη Νέα Σμύρνη, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Με δέκα παίκτες έπαιξαν σε όλο σχεδόν το β’ μέρος οι γηπεδούχοι, που προχώρησαν και σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ και να αντέξουν ως το 85ο λεπτό. Με την τύχη της μπορεί να τα βάλει η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ που… τράκαρε στον Ζερεμί Μαλέρμπ και τα δοκάρια του!