Στην Αλ Νασρ με 500 εκατ. ευρώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Αυτό που έμοιαζε επί μέρες ως μία μεγάλη “φήμη”, έγινε πραγματικότητα το βράδυ της Παρασκευής (30/12). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τα χέρια με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για διετές συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2025) και η αραβική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή της χρονιάς!

Το μεγάλο deal έγινε γνωστό από τους λογαριασμούς της Αλ Νασρ στα social media. «Ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου υπέγραψε κι επίσημα», αναφέρει το σχετικό tweet, με τον Ρονάλντο να φωτογραφίζεται κρατώντας τη νέα φανέλα του με το νούμερο “7”, ποζάροντας στις φωτογραφίες μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μουσαλί αλ Μουαμάρ.

https://pbs.twimg.com/card_img/1608936821357936640/UEnlOVi9?format=jpg&name=small

Το συμβόλαιο του 37χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ υπέγραψε θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια και θα του αποφέρει συνολικά το ποσό “μαμούθ” των 500 εκατ. ευρώ!

Στην όλη συμφωνία περιλαμβάνονται βεβαίως και η εκμετάλλευση του προφίλ του CR7 και τα εμπορικά έσοδα, με το “καθαρό” συμβόλαιό του να φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Ρονάλντο πέρασε με επιτυχία ιατρικά τεστ στη Μαδρίτη όπου βρισκόταν και υπέγραψε στην ισπανική πρωτεύουσα το συμβόλαιό του. Στο Ριάντ αναμένεται να ταξιδέψει την Κυριακή (1/1) ή το πρωί της Δευτέρας (2/1), προκειμένου να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τη νέα ομάδα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει αυτή η νέα πρόκληση σε αυτό το νέο πρωτάθλημα σε μια διαφορετική χώρα. Το όραμα με το οποίο λειτουργεί η Αλ Νασρ με εμπνέει» ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.