Συγχαρητήρια πολιτικών σε Πετρούνια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Λευτέρη Πετρούνια για την νέα του διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα, στο οποίο επισημαίνει: «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή  σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη».

Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, εκφράζει μέσω Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι συνεχίζει να γράφει μία μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων.
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!» σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας.

Εξαιρετική χαρακτήρισε τη νέα επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια, που τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, επισημαίνοντας παράλληλα το γεγονός ότι προκρίθηκε στον τελικό ενώ ήταν τραυματισμένος, .
«Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια, που του εξασφάλισε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, παρά το γεγονός ότι προκρίθηκε στον τελικό ενώ ήταν τραυματισμένος, τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής. Η επανάληψη του άθλου του τόσες φορές δείχνει την επιμονή, την  αγωνιστικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του» δήλωσε συγκεκριμένα ο Νίκος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε την κατάκτηση από τον Λευτέρη Πετρούνια του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Ντόχα.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση, για 3η συνεχόμενη φορά, του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ 
.
«Πρόκειται για μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής και του ελληνικού αθλητισμού, που δείχνει την τεράστια αξία του, αλλά και τη μαχητικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, καθώς και σε όσους στήριξαν τον Λευτέρη Πετρούνια  στον δρόμο για την επιτυχία του» καταλήγει το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος
Tweet για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.
Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή, δήλωσε η  Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα. «Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια αναφέρει η Φ.Γεννηματά.

“Ευχαριστούμε Λευτέρη, μας συγκίνησες. Σήκωσες την Ελλάδα στα χέρια σου για 3η συνεχόμενη φορά! Την ανέβασες ψηλά.” ανέφερε σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα, και συνέχισε: “Έστειλες αισιόδοξο μήνυμα δύναμης, αντοχής, ανώτερου ήθους στους Έλληνες και στον κόσμο Μοιραζόμαστε μαζί σου την περηφάνεια και την χαρά σου”.

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια έστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, για το τρίτο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στη Ντόχα.  «Ο Λευτέρης μας, γράφει ιστορία και σηκώνει ψηλά τη σημαία του ελληνικού αθλητισμού. @Petrounias_E μας κάνεις (ξανά) περήφανους! Μπράβο!!!» ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter.