Ποινική δίωξη στον ποδοσφαιριστή Σεμέδο για ομαδικό βιασμό 17χρονης

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού Ρούμπεν Σεμέδο, που έκανε καριέρα τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Θυμίζουμε ότι συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, κατηγορούμενος για τον βιασμό 17χρονης γυναίκας στη Γλυφάδα.

Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, έπιναν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό, τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε.

Για την υπόθεση κατηγορείται και ένα ακόμη άτομο 40 ετών από τη Νιγηρία, το οποίο όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ. Σε βάρος του ποδοσφαιριστή έχει σχηματισθεί δικογραφία, ενώ ο 40χρονος αναζητείται.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε, και συνελήφθη στο σπίτι του.

Η κοπέλα εξετάστηκε από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναμενόταν να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να γυρίσει στην πατρίδα του, καθώς την απόκτησή του εξέταζε η Πόρτο, ενώ τον ήθελαν η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ.