Τα Daily Telegraph: Τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κάποιος μετά την πανδημία

Τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κάποιος μετά την πανδημία, όπως δημοσίευσε η Daily Telegraph. Σύμφωνα με το αφιέρωμα, η Ζάκυνθος προσφέρεται για τις μαγευτικές παραλίες της, η Κέρκυρα ενδείκνυται για οικογένειες, η Δήλος διακρίνεται για την ιστορία της, η Μύκονος ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα ξενοδοχεία, η Κρήτη είναι ο «παράδεισος» του καλού φαγητού, τα Κουφονήσια προτιμώνται για τη γαλήνη και την ηρεμία τους και η Τήνος είναι γνωστή για τα τοπία της. Επιπλέον, η Άνδρος θεωρείται το καλύτερο ελληνικό νησί για πεζοπορία, η Σύμη συνιστάται για ζευγάρια, ενώ Σκύρος, Σκόπελος, Σαντορίνη, Ρόδος και Λευκάδα θεωρούνται ιδανικά νησιά για την παράδοση, τα μοναστήρια, τη θέα, τη νυχτερινή ζωή και τα θαλάσσια σπορ, αντίστοιχα.

https://www.telegraph.co.uk/content/dam/travel/2021/02/19/GettyImages-1124425216_trans_NvBQzQNjv4BqK8oq_TXSPAJ0t21oESloXXGTJFJS74MYhNY6w3GNbO8.jpg?imwidth=960Ηλιοβασίλεμα στη Σκόπελο

Σε ό,τι αφορά την Άνδρο, ο συντάκτης του αφιερώματος θεωρεί πως το νησί δεν ανήκει στις συμβατικές Κυκλάδες. Η πυκνή βλάστηση της Άνδρου και η ναυτική ιστορία της έδωσαν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μία αυθεντικότητα που δεν υπάρχει αλλού.
«Μετά τους New York Times των ΗΠΑ και το Vagabond της Δανίας, η Άνδρος συγκαταλέγεται σε ακόμη μία σημαντική λίστα με προτεινόμενα ελληνικά νησιά, δήλωσε σχετικά με τη νέα διάκριση που απέσπασε το νησί, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού της Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.
ΚΑΧ

(Σύνδεσμος για το σχετικό δημοσίευμα https://www.telegraph.co.uk/travel/family-holidays/perfect-greek-island-15-favourites/)