Το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου και κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της Ιστορίας του. Ο αγώνας έγινε παρουσία μόλις 1.000 θεατών στο ΟΑΚΑ και το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Τσούπα Άκπομ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1΄). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πανηγύρισε το 7ο κύπελλο και τρίτο συνεχόμενο, επικρατώντας για τρίτη φορά του ίδιου αντιπάλου, με διαφορετικό σκορ: 2-1 στο Βόλο το 2017 και 2-0 στο ΟΑΚΑ το 2018.

Στη θέληση του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της Ιστορίας του στάθηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το νικηφόρο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στην ΑΕΚ. «Είμαι χαρούμενος», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή πίεση. Υπήρχε πίεση γιατί διεκδικούσαμε ένα τρόπαιο. Παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Μια χρονιά που ήμασταν πρωταθλητές και θέλαμε να το κερδίσουμε ώστε να μείνουμε στην Ιστορία του ΠΑΟΚ ως η πρώτη ομάδα που φτάνει στο νταμπλ».

Πανηγυρισμοί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Πανηγυρισμοί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τον ΠΑΟΚ που στην καλύτερη σεζόν της 93χρονης ιστορίας του κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα, συνδυάζοντας και με το πρώτο ντάμπλ της ιστορίας του.

Ένα ατέλειωτο πάρτι για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με την λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, που πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου της σεζόν, με τον Δημήτρη Πέλκα, να υψώνει στον ουρανό της Αθήνας το Κύπελλο Ελλάδος.