Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2

Για ένα 45λεπτο κράτησε το όνειρο για τον Ολυμπιακό. Μέχρι τότε νικούσε την Τότεναμ εκτός έδρας με 2-0. Σημαντικό επίτευγμα του Ολυμπιακού καθώς προηγήθηκε με σκορ 2-0 εκτός έδρας επί της Τότεναμ. Στο 6΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ! Με σουτ με το αριστερό του Ελ Αραμπί έξω από την περιοχή οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 0-1. Στο 19΄ ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2!!! Ο Μασούρας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκιλιέρμε έκανε τακουνάκι και ο Σεμέδο εκτέλεσε από κοντά!

Όμως στο 45+1΄ η Τότεναμ μείωσε σε 1-2. Γύρισμα του Οριέ από τα δεξιά, μοιραίο λάθος του Μεριά και ο Ντελέ Άλι γράφει το 1-2.
Στο 50ο λεπτό ο Κέιν ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2. Ο Μόουρα γύρισε από δεξιά στον Κέιν, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-2. Στο 73΄ η ανατροπή για την Τότεναμ (3-2)! Με σουτ του Οριέ μέσα από την περιοχή και δεξιά. Στο 77΄ η παίκτες της Τοτεναμ έκαναν το 4-2! O Έρικσεν εκτέλεσε το φάουλ και ο Κέιν με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για να κάνει το θαύμα στην Αγγλία, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2 από την Τότεναμ για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί (6′) και Σεμέδο (19′), αλλά το τραγικό λάθος του Μεριά στο 45+1′ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μουρίνιο να μειώσει με τον Ντελε Άλι. Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Χάρι Κέιν με δύο γκολ (50′, 77′) και ο Οριέ (73′) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Οι «Πετεινοί» με αυτή τη νίκη προκρίθηκαν στους «16» του θεσμού, ενώ ο Ολυμπαικός στην τελευταία αγωνιστική θα κονταροχτυπηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στο Europa League.

Η 11άδα της Τότεναμ: Γκασανίγκα, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ρόουζ, Ντάιερ, Γουίνκς, Άλι, Μόουρα, Σον, Κέιν.

Η 11άδα του Ολυμπιακού με διάταξη 4-3-3: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός έχει 1 βαθμό μετά από 5 αγώνες, ενώ η Τότεναμ 10 με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Η επόμενη αγωνιστική (11/12/2019):
Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας
Μπάγερν – Τότεναμ