Φορτούνης: «Είχαμε εντολή να φύγουμε»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν μετά από δύο φάσεις που οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας θεώρησαν ότι αδικήθηκαν, το ακυρωμένο γκολ του Ελ Αραμπί και τη φάση που ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ροντινέι αλλά δόθηκε οφσάιντ.

Το αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας Κώστας Φορτούνης, διευκρινίζοντας ότι η εντολή δεν εκτελέστηκε επειδή οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήθελαν να συνεχίσουν.

«Πήραμε δύσκολη νίκη. Για να φτάσουμε να πάρουμε δύσκολη νίκη έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Η εντολή σήμερα ήταν να φύγουμε, αλλά οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε, πήραμε την πρωτοβουλία να μείνουμε στο παιχνίδι», εξήγησε ο διεθνής πλέι-μέικερ.

«Οι παίκτες λένε την τελευταία κουβέντα στο γήπεδο. Η εντολή ήταν να σταματήσουμε, όμως πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και αυτό έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και παίζει για τη νίκη, είτε οι αποφάσεις είναι σωστές είτε λάθος.

Σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν περίεργες αποφάσεις κατά μας, προσπαθούμε μέσα στο παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ κι ας ακυρώνονται πολλά γκολ».

Όσο για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό; «Πήραμε θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και παίζουμε στην έδρα μας. Στόχος μας η πρόκριση και αυτό θα κάνουμε».