Φωτιές σε Ραφήνα και Βαρνάβα Αττικής (upd)

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγο, η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του Βαρνάβα Αττικής, όπου συνεχίζουν να επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής και δύο ομάδες πεζοπόρων. Στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκλημάτων Εμπρησμού, που διερευνά τα αίτια της φωτιάς.

Παράλληλα, στη Ραφήνα, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση, στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Ροδοδάφνης, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν.

Ειδικότερα, αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή 62 πυροσβέστες με 48 οχήματα, μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής, 4 ομάδες πεζοπόρων, 4 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας σε σημεία της λεωφόρου Μαραθώνος.

Ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς, μεταβαίνει στη Ραφήνα όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά

Εσπευσμένα μεταβαίνει στην Ραφήνα, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά πριν από λίγο, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο.

Σημειώνεται, ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Ροδοδάφνης, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν ελλοχεύει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Παράλληλα, η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας σε σημεία της Μαραθώνος. Στην περιοχή έσπευσαν και επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.