Φωτογραφίες από το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ επισκέφθηκε σήμερα τον νέο της δισέγγονο, τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, στην αγροικία Φρόγκμορ όπου διαμένει το ζευγάρι. Η 93χρονη μονάρχης μένει εδώ και λίγες ημέρες στον Πύργο του Ουίνδσορ, πολύ κοντά στην αγροικία Φρόγκμορ όπου διαμένουν ο Χάρι και η Μέγκαν. Αμέσως μετά οι νέοι γονείς έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το μωρό τους, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ως είθισται.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δική μας μικρή πηγή χαράς», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι. Από την πλευρά της η Μέγκαν σχολίασε ότι έχει το πιο γλυκό ταμπεραμέντο, είναι πραγματικά ήρεμος». «Δεν ξέρω από ποιον του το έχει πάρει αυτό», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Μιλώντας για τις πρώτες ημέρες που είναι γονείς, καθώς η Μέγκαν γέννησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, η ευτυχής μητέρα δήλωσε σήμερα: «Είναι μαγικό. Εχω τους δύο καλύτερους άνδρες στον κόσμο, γι ‘αυτό είμαι πραγματικά χαρούμενη».

«Είναι φανταστικό να είσαι γονέας. Είμαστε μόλις δυόμισι μέρες, αλλά είμαστε κατενθουσιαμένοι», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ σημείωσε ότι «όλοι μας λένε ότι τα μωρά αλλάζουν πάρα πολύ τις πρώτες δύο εβδομάδες».

«Ουσιαστικά αυτόν τον μήνα θα παρακολουθούμε το πως θα αλλάζει. Ηδη, το παρουσιαστικό του αλλάζει κάθε ημέρα», υπογράμμισε ο πατέρας του βασιλικού μωρού.