“Χάσατε από μια ομάδα που έχει μπάτζετ όσο τα παπούτσια σας”

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο Ελλάδας υποχρέωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε επίσκεψη στη σημερινή προπόνηση. Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ μίλησε με «σκληρή γλώσσα» σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους.

«Γνωρίζω που πάτε τα βράδια και τι κάνετε. Έτσι και μάθω ότι σε μέρα εκτός ρεπό, είστε έξω και πίνετε, θα προχωρήσω σε βαρύτατα πρόστιμα και θα σας λύσω τα συμβόλαια», είπε απευθυνόμενος στους παίκτες, υπογραμμίζοντας ότι… «περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας» για την ήττα-αποκλεισμό από τον Προμηθέα.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεχώρισε τον Νικ Καλάθη, τον οποίο και χαρακτήρισε υπόδειγμα αθλητή.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν είχατε τα… να βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας. Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές. Χάσατε από μια ομάδα που έχει μπάτζετ μικρότερο από το κόστος των παπουτσιών σας. Ήδη έχετε κάνει δύο ήττες εκτός προγράμματος στην Ευρωλίγκα. Είναι ντροπή για το σύλλογο και πρέπει να καταλάβετε που παίζετε», είπε αρχικά ο Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Γνωρίζω που πάτε τα βράδια και τι κάνετε. Έτσι και μάθω ότι σε μέρα εκτός ρεπό, είστε έξω και τα πίνετε, θα προχωρήσω σε βαρύτατα πρόστιμα και θα σας λύσω τα συμβόλαια. Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι στις φωτογραφίες! Στις ήττες εξαφανίζεστε».

«Συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση»

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ζήτησαν -μέσω γραπτής τους δήλωσης- συγνώμη από τον κόσμο και τον πρόεδρο του «τριφυλλιού», για τον «απαράδεκτο», όπως τον χαρακτήρισαν, αποκλεισμό τους στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Προμηθέα Πατρών. Μάλιστα, άπαντες υποσχέθηκαν ότι θα αλλάξουν άμεσα την αγωνιστική εικόνα τους.