Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη 31-1-2018

Γενικά αίθριο καιρό για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση Τετάρτης 31-1-2018

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 (μείον 1) έως 14 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 2 με 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 2 με 3 και στα βόρεια τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 και στα νότια δυτικοί και πρόσκαιρα πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα κυμανθεί μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 και στα βόρεια η μέγιστη από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.