ΑΕΚ: Νέο επεισόδιο με Βράνιες

Σε μόνιμο αρνητικό πρωταγωνιστή της ΑΕΚ εξελίσσεται ο Ογνκιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος προκάλεσε νέο σοβαρό επεισόδιο, την παραμονή του ντέρμι με τον Ολυμπιακό, και πλέον οι σχέσεις του με τον Μανόλο Χιμένεθ βρίσκονται σε οριακό σημείο. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Sport24, ο Βράνιες σηκώθηκε να φύγει από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα την Τρίτη, όταν πληροφορήθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Τον συγκράτησε ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος συζήτησε μαζί του και κατάφερε να τον ηρεμήσει.

Την επομένη, όμως, ο Χιμένεθ φάνηκε αποφασισμένος να μην αφήσει ξανά τον Βράνιες να τη γλυτώσει… φτηνά. Τον απέκλεισε από την 18άδα, γεγονός που εξόργισε τον παίκτη ακόμα περισσότερο.

Είναι η τρίτη φορά που ο Βράνιες «παίζει» με τα νεύρα του Χιμένεθ και γενικότερα της ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν στις 9 Νοεμβρίου, όταν διαπληκτίστηκε ιδιαίτερα έντονα με τον προπονητή του σ΄ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα. Η δεύτερη, πριν από μερικές ημέρες, όταν απείχε αδικαιολόγητα από την προπόνηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν «προχώρησε» η μεταγραφή του στην Αντερχελτ, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε μετά από δυναμική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.