Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος

Σήμερα στις 7 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για το ζήτημα των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αύριο Παρασκευή, στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον γενικό γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και τη γενική γραμματέα Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα ενέργειας θα ζητήσει ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα ενέργειας μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Η επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πραγματοποιηθεί ως γνωστόν 16-18 Μαΐου 2022.

«Ύστερα από παρά πολλές συσκέψεις έχουν διαμορφωθεί οι τελικές προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ζήτημα του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως και αύριο», ανέφεραν χθες κυβερνητικές πηγές για το Εθνικό Σχέδιο που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.