Απόπειρα βιασμού στου Γκύζη

Επίθεση από «δράκο» δέχθηκε γυναίκα ηλικίας 34 ετών, οδοντίατρος στο επάγγελμα, στην περιοχή του Γκύζη. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 11-4-2018 στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού κοντά στο κτίριο όπου εδρεύει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης προσπάθησε με την απειλή μαχαιριού να ασελγήσει σε βάρος της νεαρής γυναίκας ακινητοποιώντας την στο έδαφος την ώρα που επέστρεφε πεζή από την εργασία της στο σπίτι. Ωστόσο εκείνη αντέδρασε και κάλεσε σε βοήθεια προσπαθώντας ταυτόχρονα να τον απομακρύνει, με αποτέλεσμα ο άνδρας να την τραυματίσει με το μαχαίρι.

Η γυναίκα υπέστη σοβαρό τραυματισμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ όπως υποστήριξε ο δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή και απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, που είπε ότι είναι οδοντίατρος, στις 21:40, ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, άγνωστος δράστης της επιτέθηκε και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να την βιάσει. Η 25χρονη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης επιβιβάστηκε σε μια μοτοσυκλέτα που οδηγούσε άλλο άτομο και έφυγε.

Η νεαρή γυναίκα πήγε στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, στην κλινική όπου εργάζεται, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η 25χρονη δεν έχει πάει ακόμη στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, γιατί, όπως είπε, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Αναμένεται, πάντως, να καταθέσει σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.