Η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας διαψεύδει τον πρόεδρο του ΤΕΕ

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας διαψεύδει τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό, σε ό,τι αφορά χθεσινές δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες είχε στείλει επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και τον γγ Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, προσφέροντας μηχανικούς στο Μάτι, αλλά δεν του απάντησε κανείς.

Όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αρμόδια στελέχη της ΓΓΠΠ, η πρόταση του κ. Στασινού προωθήθηκε άμεσα, όπως έπρεπε, στο υπουργείο Υποδομών, που είναι αρμόδιο για τους μηχανικούς, ενώ άμεση ήταν και η απάντηση στον ίδιο.

Ειδικότερα, η επιστολή του κ. Στασινού εστάλη στις 24-7-2018, την επόμενη ημέρα προωθήθηκε η προσφορά στο υπουργείο Υποδομών και στις 26-7-2018 εστάλη από τη Γενική Γραμματεία η απάντη-ενημέρωση στον πρόεδρο του ΤΕΕ.

Σύμφωνα με τη ΓΓΠΠ, η απαντητική επιστολή, εκτός των άλλων, αναφέρει: «Αγαπητέ κ. Στασινέ, σας ενημερώνουμε ότι η υπ’ αριθμόν 18551/24-7-2018 επιστολή σας, προς τον κ. αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, διαβιβάστηκε αρμοδίως από εμάς στη ΓΓ Υποδομών, προς ενημέρωση και πιθανή αξιοποίηση».