Γεωργιάδης για Novartis: Παπαγγελόπουλος και εισαγγελέας θα πάνε φυλακή

Παραβίαση του Συντάγματος στους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση Novartis καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, προαναγγέλλοντας μηνύσεις κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της εισαγγελέως που χειρίζεται την υπόθεση.

«Αν ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει λάβει μερική άτυπη ενημέρωση θα τον πάω φυλακή για κακούργημα. Θα τον πάω φυλακή. Αύριο θα του καταθέσω μήνυση. Αύριο θα καταθέσω μήνυση και στον κ. Παπαγγελόπουλο και σίγουρα στην κ. Εισαγγελέα. Αν η κ. Εισαγγελεύς έχει προχωρήσει σε μερική άτυπη ενημέρωση στον κ. Παπαγγελόπουλο, όπως ο κ. Παπαγγελόπουλος ισχυρίσθηκε, τότε έχει και η κ. Εισαγγελεύς και ο κ. υπουργός παραβιάσει το Σύνταγμα. Και θα πάνε φυλακή και οι δύο», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για την υπόθεση της Novartis.

«Αν ο Κοντονής έχει ανοίξει ακόμη και την πρώτη σελίδα του φακέλου, θα πάει φυλακή» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ως πανικόβλητο, μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Ο κ. Γεωργιάδης όπως είπε, καταθέτει σήμερα στις 11 στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.