Για ανακρίβειες κάνει λόγο ο Αρ. Φλώρος της Energa όσον αφορά στην αποφυλάκισή του

Λίγες ώρες μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή, ο οποίος ζήτησε το βούλευμα που άνοιξε τον δρόμο για την αποφυλάκιση του 39χρονου επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση που προκλήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, ο ίδιος ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για ανακρίβειες και αφήνει αιχμές για την προσβολή του τεκμηρίου της αθωότητας του.

Ο Αρ. Φλώρος, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση της Energa – Hellas Power και πρόσφατα αποφυλακίστηκε με όρους με ποσοστό αναπηρίας 67% λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων αλλά και κρίσεων επιληψίας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αφήνει να εννοηθεί ότι θα ζητήσει και μείωση της ποινής του λόγω προσβολής του τεκμηρίου αθωότητάς του!

Παράλληλα, αναφέρεται και στην υπόθεση της ηθικής αυτουργίας του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλο, υπόθεση για την οποία καταδικάσθηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη με αναστολή. Όπως δηλώνει, η υπόθεση αυτή δεν συνδέεται με την αποφυλάκισή του και ακόμη δεν έχει εκδικασθεί σε δεύτερο βαθμό.

Επίσης, ο 39χρονος επιχειρηματίας κάνει λόγο για «λαϊκιστική ή μικρο – πολιτική» εκμετάλλευση» των προβλημάτων υγείας του, η οποία όπως επισημαίνει προσβάλλει την αξία του ως ανθρώπου.