Δημοσκόπηση Κάπα Research: Μπροστά με 4,4% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 4,4 μονάδων δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύθηκε τη Μ. Τρίτη 3-4-2018 στην εφημερίδα Έθνος.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 21,6% έναντι 17,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν στην τρίτη θέση Κίνημα Αλλαγής και Χρυσή Αυγή με 7,8%, ενώ ποσοστό 6,3% συγκεντρώνει το ΚΚΕ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ποσοστό 2,5% συγκεντρώνουν οι ΑΝΕΛ, 2,3% η Ένωση Κεντρώων, 1,5% η Λαϊκή Ενότητα, 1,7% η Ελληνική Λύση, 1,4% Πλεύση Ελευθερίας και ΛΑΟΣ, 1,2% ΜεΡΑ25 και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός το 28,5% απαντά Κυριάκος Μητσοτάκης, το 22,5% Αλέξης Τσίπρας και 47,5% «κανένας από τους δύο».

Παπαδημούλης: Κλείνει η ψαλίδα

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, θεωρεί εφικτή την προοπτική μιας νέας τετραετίας με κυβέρνησης Τσίπρα.

Γεωργιάδης: Μήν παραπλανάτε τον κόσμο

“Δεν υπάρχει απολύτως κανένα κλείσιμο ψαλίδας. Προ τετραμήνου ή ίδια εταιρία είχε ακριβώς την ίδια διαφορά. Μήν παραπλανάτε τον κόσμο”, απαντά μέσω twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.