Τέσσερις διαδηλώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στον αποκλεισμό της οδού 26ης Οκτωβρίου, (στο ρεύμα προς δυτικά), μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησαν, νωρίτερα σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 μέλη της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδας (ΟΕΥΟΕ). Οι ιδιοκτήτες σχολών εκπαίδευσης ζητούν την ομαλοποίηση της κατάστασης με τις εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος.

Οι εκπαιδευτές οδηγοί ολοκλήρωσαν την κινητοποίησή τους, δίνοντας τον δρόμο στην κυκλοφορία, όμως παραμένουν στο σημείο και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκλείσουν – εκ νέου – την οδό 26ης Οκτωβρίου.

Εξάλλου, σε εξέλιξη είναι η κατάληψη της πύλης του εργοστασίου της ΕΛΒΟ από τους εργαζόμενους, που θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο σημείο έως το τέλος της βάρδιας. Αίτημα των εργαζομένων είναι η λήξη της εκκαθάρισης.

Στις 10.30 το πρωί, μέλη του σωματείου καθαριστριών θα διαμαρτυρηθούν έξω από το ΕΚΘ, ζητώντας άμεση καταβολή δεδουλευμένων.

Στις 11 το πρωί συνταξιουχικές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των συντάξεων.