Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με νταλίκα στον Κηφισό – Video (upd)

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών ασκήθηκε στον 64χρονο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο το πρωί της Τετάρτης 9 Μαϊου στη λεωφόρο Κηφισού με απολογισμό δύο άνδρες νεκρούς και μία σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Αττικού νοσοκομείου. Η δίωξη σε βάρος ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ο οποίος πέραν της κατηγορίας σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε επίσης δίωξη και για τρία ακόμα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της σωματικής βλάβης, της οδήγησης σε κατάσταση μέθης και τη χρήση παράνομα πιστοποιητικού.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 10 Μαϊου 2018, 12:58

Θυμίζουμε ότι δύο άνδρες και μια γυναίκα μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης 9-5-2018, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ. Νεκροί είναι οι δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Μεθυσμένος ο οδηγός

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στις 05:40, στη λεωφόρο Κηφισού. Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο. Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα το οποίο δείχνει την τρελή πορεία της νταλίκας στον Κηφισό που έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ σκοτώνοντας τους οδηγούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, μια νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.