Εγνατία Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή 3-9-2017

Τη διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 6.30 έως τις 10.30 το πρωί,  εξαιτίας εργασιών του ΑΔΜΗΕ, ανακοίνωσε η Εγνατία Οδός.

Ειδικότερα, η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ (καθαίρεση και απομάκρυνση εναέριων καλωδίων υψηλής τάσης) στην Εγνατία θα διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου την Κυριακή μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, 20:15

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ στη ΧΘ 324+500 του αυτοκινητοδρόμου Α2 (Εγνατία Οδός) και βάσει της υπ΄αριθμ. 4736 απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 06:00-09:30π.μ. θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων ως εξής:

α) στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα της Εγνατίας οδού από το ύψος του Α/Κ Ευκαρπίας (περιοχή ΤΙΤΑΝ) έως Α/Κ Ιωνίας

β) στο ρεύμα πορείας προς Σέρρες-Καβάλα-Χαλκιδική από το ύψος του Α/Κ Ιωνίας έως το ύψος Α/Κ Ευκαρπίας (περιοχή ΤΙΤΑΝ)

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα της Εγνατίας Οδού από το ύψος του Α/Κ Ευκαρπίας (περιοχή ΤΙΤΑΝ) έως τον Α/Κ Διαβατών.

-Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξόδους της Εγνατίας Οδού προς Αθήνα στη περιοχή του Α/Κ Ευκαρπίας.

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Σέρρες της Εγνατίας Οδού από το ύψος του Α/Κ Διαβατών έως το ύψος του Α/Κ Ευκαρπίας (περιοχή ΤΙΤΑΝ).

-Συνεπεία του ανωτέρω στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης στην περιοχή του Α/Κ Διαβατών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λωρίδα επιβράδυνσης του ρεύματος πορείας προς Έδεσσα της Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Εδέσσης καθώς και στη λωρίδα αναμονής του ρεύματος πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης που χρησιμοποιείται για την είσοδο των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Σέρρες της Εγνατίας Οδού.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση ως εξής:

-Τα οχήματα που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας προς Σέρρες θα εξέρχονται στο ύψος του Α/Κ Διαβατών προς την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης και ακολούθως  στη Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

-Τα οχήματα που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στο ύψος του Α/Κ Ευκαρπίας(περιοχή ΤΙΤΑΝ) προς είσοδο πόλης και κατόπιν θα εισέρχονται στη Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα στην περιοχή της Αερογέφυρας Σταυρουπόλεως.

-Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της οδού Λαγκαδά με σκοπό να εισέλθουν στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα της Εγνατίας Οδού (Α/Κ Ευκαρπίας) θα εκτρέπονται προς τη Περιφερειακή Οδό (ρεύμα πορείας προς Αθήνα) στην περιοχή της Αερογέφυρας Σταυρουπόλεως.

Σε ότι αφορά τις παράπλευρες οδούς:

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην βόρεια παράπλευρο της Εγνατίας Οδού από τη συμβολή της με την οδό Θερμαϊκού μέχρι και το ύψος των εργασιών.

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην νότια παράπλευρο της Εγνατίας Οδού από τη συμβολή της με την οδό Θερμαϊκού μέχρι και το ύψος των εργασιών.

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην βόρεια παράπλευρο της Εγνατίας Οδού από τη συμβολή της με την οδό Προέκταση Μαιάνδρου μέχρι το ύψος των εργασιών.

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην νότια παράπλευρο της Εγνατίας Οδού από τη συμβολή της με την οδό Προέκταση Μαιάνδρου μέχρι και το ύψος των εργασιών.

-Στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για τις παρόδιες ιδιοκτησίες.

-Η κυκλοφορία  των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Προέκταση Μαιάνδρου, Θερμαϊκού και της Συμμαχικής Οδού.