Εκλογές ΝΔ 2018: Στο Περιστέρι ψήφισε ο Κ. Μητσοτάκης

Για πολύ σημαντική ημέρα για τη ΝΔ και για γιορτή δημοκρατίας για την παράταξη του έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ψήφισε στο Περιστέρι στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κερδίζουμε το στοίχημα τις εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών μας οργανώσεων από τη βάση του κόμματος. Είμαι περήφανος γιατί παραπάνω από 155.000 συμπολίτες μας συμμετέχουν αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και τα παράθυρα της σε κάθε νέα αντίληψη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και προσέθεσε:

«Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο. Αξίζουμε καλύτερα και η ΝΔ το αποδεικνύει αυτό έμπρακτα σήμερα».

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε επίσης χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες που γιορτάζουν σήμερα «αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μεγάλη συνεισφορά της μητέρας στο να κρατιέται ζωντανό το κύτταρο της ελληνικής οικογένειας».