Ενέδρα θανάτου στους Αγίους Αναργύρους

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών “νονών” της νύχτας στους Αγίους Αναργύρους, βλέπει η Αστυνομία. Την τελευταία του πνοή άφησε αργά το βράδυ της Πέμπτης 19-4-2018 στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχε μεταφερθεί, ο Γιώργος Λίτσας γνωστός στον κόσμο της νύχτας ως «Μπούμπη», που δέχθηκε ένοπλη επίθεση στους Αγίους Αναργύρους. Οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου κοντά στο σπίτι του, ενώ τον «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του, στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο σεσημασμένος για σωρεία υποθέσεων Λίτσας δέχθηκε καταιγισμό πυρών την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του μάρκας Smart απέναντι από το σπίτι του.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, από καλάσνικοφ, ενώ το θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο για τη δολοφονία το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Το θύμα ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Χαϊδάρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.