Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Περίπου 15 άτομα, επιτέθηκαν, λίγο μετά τις 7:15 το απόγευμα της Πέμπτης 7-6-2018 στο γραφείο του βουλευτή και τομεάρχη μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσώτη, που βρίσκεται στην οδό Γενναδίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Έγραψαν συνθήματα με σπρέι στους τοίχους, πέταξαν φέιγ-βολάν και φώναξαν συνθήματα σχετικά με το αίτημα χορήγησης αδείας του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αμέσως μετά, τα άτομα αυτά τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο, μετά την επίθεση, έσπευσαν αστυνομικοί.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες της μετά την επίθεση κουκουλοφόρων που δέχθηκε το απόγευμα στο γραφείο του ο βουλευτής του κόμματος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,

«Χθες, για μια ακόμη φορά προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση για τα πρωτοφανή φαινόμενα ωμής βίας που εκδηλώνονται πλέον καθημερινά στην χώρα. Σήμερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχθηκε στο γραφείο του επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και χρειάστηκε να παρέμβει ο αστυνομικός του πυροβολώντας στον αέρα για να αποτρέψει τις ενέργειές τους. Τι άλλο, άραγε, πρέπει να συμβεί για να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τις αυτονόητες ευθύνες της;», ανέφερε η ΝΔ.