Μία ημέρα διήρκεσε η «επανάσταση» του Βράνιες

Μία ημέρα διήρκεσε η «επανάσταση» του Ογκνιεν Βράνιες ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην εγκαταστάσεις των Σπατών και έλαβε μέρος στην πρωινή προπόνηση, από την οποία χθες (17/1/2018) απουσίασε αδικαιολόγητα.

Μετά την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Βόσνιος υποχώρησε αντιλαμβανόμενος ότι δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει το δικό του και να εκβιάσει την αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Ετσι, το θέμα πλέον περνάει στα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος την Παρασκευή θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα (20/1).

«Δεν πωλείται ο Βράνιες»

Η καθοριστική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη έδωσε το στίγμα της στάσης που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ για την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες: θέμα παραχώρησης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν υφίσταται…

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανέλαβε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση καλώντας στο γραφείο του τον Βόσνιο, ο οποίος απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Τετάρτης (17/1).

Στη συνάντηση αυτή που έγινε παρουσία του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου τού είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να ξεχάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Στην υπόθεση η ΑΕΚ έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι, καθώς το συμβόλαιο του Βόσνιου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, συνεπώς μπορεί να πουληθεί σε πέντε μήνες.

Η πρόταση που υπήρξε από την Αντερλεχτ κρίθηκε μη ικανοποιητική ενώ εκφράζεται απόλυτη βεβαιότητα ότι θα βρεθεί μεγαλύτερη προσφορά το προσεχές καλοκαίρι.

Αρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποκύψει η ΑΕΚ στα… τερτίπια του Βράνιες, την ώρα μάλιστα που ο εκπρόσωπός του προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμάζευτα ισχυριζόμενος ότι ο παίκτης ήταν άρρωστος, περίπου 12 ώρες μετά την απουσία του από την προπόνηση.

«Κάτω το κεφάλι και δουλειά» είπε ο Μελισσανίδης στον Βράνιες, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στην προπόνηση της ομάδας. Οσον αφορά το πειθαρχικό του παράπτωμα, θα αντιμετωπιστεί όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, εναπόκειται στον Μανόλο Χιμένεθ αν θα τον υπολογίζει ή όχι για τις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας, μεταξύ των οποίων και οι τρεις μέσα σε 15 ημέρες (από 24/1 έως 7/2 με τον Ολυμπιακό). Πολλά θα εξαρτηθούν και από το μεταξύ τους τετ α τετ αύριο, ενώ οι προθέσεις του θα φανούν την Παρασκευή, στην ανακοίνωση της αποστολή για τη Λάρισα (20/1).