Διαψέυδει η Πήγασος τα περί καταγγελίας δανείων – Απεργία οι εργαζόμενοι

Η Πήγασος Εκδοτική, της οικογένειας Μπόμπολα, με ανακοίνωσή της την Πέμπτη 1/6/2017 στο Χρηματιστήριο Αθηνών διαψεύδει τις πληροφορίες περί καταγγελίας των δανείων από τις τράπεζες.

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει: «Σε απάντηση του ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς, η «Πήγασος Εκδοτική Α.Ε», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές, ότι είναι ανακριβής οιαδήποτε σχετική αναφορά περί καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, την 30η Μαΐου 2017.

Απεργία στον «ΠΗΓΑΣΟ» αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μπόμπολα

Την κήρυξη απεργίας αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων του Τύπου για τους εργαζόμενους του Ομίλου Μπόμπολα, από τις 18:00 σήμερα Πέμπτη 1/6/2017 και έως τις 06:00 της επόμενης Τετάρτης 7 Ιουνίου του 2017.

Οι ενώσεις επισημαίνουν ότι «η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από πέντε μήνες, τη στιγμή που η διοίκηση καταπατά κάθε συμφωνία και δέσμευση από την πλευρά της». Τα Δ.Σ. των ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων, δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.