Θεοδωράκης: Θα συναντήσω τον Τσίπρα αλλά δεν θα μπω στην κυβέρνηση

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης διευκρινίζει ότι θα συναντήσει μεν τον πρωθυπουργό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει και στην κυβέρνηση, αφού, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, υπάρχει και η πατρίδα και οι εξελίξεις δεν περιμένουν.

Επί λέξει η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού έχει ως εξής: «Λοιπόν. Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσουν κάποιοι στο μυαλό τους; Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν».

Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η δήλωση που αποδίδεται στον Στ. Θεοδωράκη από την εφημερίδα «Τα Νέα» και τη στήλη του Γ. Παπαχρήστου. Ενώ αναφέρεται, επιπλέον, στις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής. Στο ερώτημα συγκεκριμένα ότι τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής θα είχαν κοινή στάση σε θέματα, όπως το ονοματολογικό, ο κ. Θεοδωράκης δίνει την εξής απάντηση: «Ποιο Κίνημα Αλλαγής; Πλάκα μου κάνεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Ότι έχουν φύγει όλοι και έχει καταργηθεί κάθε εσωκομματική διαδικασία; Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;»