ΕΥΑΘ: Διακοπή νερού σήμερα 19-6-2018 στη Θεσσαλονίκη (upd)

Σε εξέλιξη είναι έκτακτες διακοπές νερού από το πρωί της Τρίτης 19-6-2018 σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, 14:24

Έως τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 19-6-2018 θα υπάρχει διακοπή νερού στην Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΕΥΑΘ Α.Ε. καθώς πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ355mm που προκλήθηκε λόγω εργασιών της εταιρίας INTRAKAT στην οδό Αντώνη Τρίτση.

Η διακοπή νερού αφορά στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ωραιοκάστρου , Μαρτίου , Θερμοπυλών , Ολυμπιάδος , Μαιάνδρου , Τερψιχόρης και Αντώνη Τρίτση της Δ.Ε. Ευόσμου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ: “ Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης για τη διαρροή στην Α. Τρίτση στον Εύοσμο, από την ΕΥΑΘ ανακοινώνεται ότι οι εργασίες στο σημείο θα πάρουν παράταση μέχρι τις 18:00 λόγω έκτακτων τεχνικών δυσκολιών που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της επισκευής. Οι εργασίες επηρεάζουν την υδροδότηση στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ωραιοκάστρου , Μαρτίου , Θερμοπυλών , Ολυμπιάδος , Μαιάνδρου , Τερψιχόρης και Αντώνη Τρίτση της Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Έκτακτες διακοπές νερού

Διακοπή νερού έχει αυτή την ώρα περιοχή της Καλαμαριάς, συγκεκριμένα στην οδό Κλεισούρας και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Οι τεχνικοί της ΕΥΑΘ εκτιμούν ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 13:00.

Χωρίς νερό είναι και τμήμα του Ωραιοκάστρου, συγκεκριμένα η περιοχή γύρω από την Συμμαχική οδό, την οδό Διαβατών και όλες τις παρακείμενες οδούς. Αναμένεται η κατάσταση να ομαλοποιηθεί στις 13:00.

Στις 13:00, εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στην οδό Μικράς Ασίας και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ.