Θεσσαλονίκη: 4 διαδηλώσεις σήμερα Παρασκευή 5-10-2018

Τέσσερις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, στις 09:00 έχουν προγραμματίσει μέλη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, με αφορμή εκδίκαση ποινικής υπόθεσης.

Μέλη των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και και της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας θα συγκεντρωθούν στις 13:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου.Μετά από απόφαση των Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 (παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού) οι εκπαιδευτικοί διεκδικούν μεταξύ άλλων άμεσους μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών, την εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων και αύξηση δαπανών για την παιδεία.

Στις 17:30 το απόγευμα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων έχει προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας στην περιοχή του “Μακεδονία Palace” με αφορμή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο.

Στις 19:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μέλη της Επιτροπής Αγώνα διανομέων Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και για τις πρόσφατες απολύσεις συναδέλφων τους.