Ισόπαλοι, 2-2 Πανιώνιος με Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη

Ισόπαλοι, 2-2 αναδείχθηκαν ο Πανιώνιος με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις -κυρίως στο Β΄ ημίχρονο- για την 25η αγωνιστική της Super League.

Σκόρερ των «κυανέρυθρων» ήταν ο Σπιριντόνοβιτς στο 48΄ και 59΄, ενώ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μείωσε στο 66΄ με τον Κωτσόπουλο, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγώνα στη θέση του Ντάουντα.

Το τέρμα της ισοφάρισης σημείωσε ο Ουάρντα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με εκπληκτική κεφαλιά. Ο Ατρόμητος με το βαθμό της ισοπαλίας έπιασε τον Ολυμπιακό στην 3η θέση με 47 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος είναι 5ος με 33β.

Ο Πανιώνιος ήταν περισσότερο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες όμως να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες στο ματς. Στο 4΄ ο Βλάχος βγήκε από δεξιά μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 6΄ απάντησε ο Ατρόμητος όταν με κεφαλιά ο Ντάουντα έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Κότνικ. Στο 34΄ ο Γιαννούλης, δεν κατάφερε να νικήσει και πάλι τον Κότνικ που έδιωξε την μπάλα.

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48΄ με τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα του Σαββίδη νίκησε τον Γιαννιώτη. Ωστόσο ο σκόρερ μάλον ήταν σε θέση οφσάιντ το οποίο δεν υπέδειξε ο βοηθός διαιτητής.

Ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση και πίεσε τον αντίπαλό του. Στο 52΄ και στο 53΄ ο Κότνικ απέκρουσε πλασέ του Γιαννούλη και κεφαλιά του Ουάρντα αντίστοιχα, ενώ στο 55΄ ο Ντάουντα πλάσαρε από κοντά, αλλά πάνω από την εστία.

Και αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, το έκαναν οι γηπεδούχοι στο 59΄ και πάλι με τον Σπιριντόνοβιτς, το σουτ του οποίου από την σέντρα του Βλάχου πέρασε κάτω από τα πόδια του Γιαννιώτη κι έγραψε το 2-0.

Ο Ατρόμητος μείωσε στο 66΄ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, σε εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, ο οποίος στο 67΄ έκανε ένα καλό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Κότνικ. Η λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν σε σέντρα του Ντιγκινί από τα δεξιά, ο Ουάρντα με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)
Κίτρινες κάρτες: Βλάχος / Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Ουάρντα
Κόκκινες κάρτες:

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (81΄ Μπραχίμι), Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (69΄ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (61΄ Νίλσεν).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (63΄ Σάκιτς), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Ούμπιδες (60΄ Ντιγκινί), Ουάρντα, Ντάουντα (60΄ Κωτσόπουλος).