Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα Τρίτη 7-11-2017

Nεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ στα δυτικά της χώρας για σήμερα Τρίτη 7-11-2017, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα.

Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές από τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 06 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική για αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι ανεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Για την Τετάρτη 8-11-2017 στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του βορείου Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, κυρίως στα δυτικά.