Εγιναν οι κηδείες του ταγματάρχη και του υπολόχαγού που σκοτώθηκαν στο Σαραντάπορο

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, συγγενείς, φίλοι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και εκατοντάδες πολίτες, είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Απριλίου 2017 το στερνό αντίο στον ηλικίας 39 ετών ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, έναν από τους αδικοχαμένους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, που βρήκαν τον θάνατο από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. Ο Δημοσθένης Γούλας ήταν πατέρας 2 κοριτσιών, 7 και 2,5 ετών. Ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου.

Στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Η κηδεία του υπολοχαγού Κώστα Χατζή

Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς φίλοι και κάτοικοι της Φαλάνης, αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου 2017 τον αδικοχαμένο υπολοχαγό Κώστα Χατζή, συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε χθες στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας.

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, συγγενείς, φίλοι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και εκατοντάδες πολίτες, είπαν σήμερα το στερνό αντίο στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, έναν από τους αδικοχαμένους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, που βρήκαν τον θάνατο από την πτώση του ελικοπτέρου, την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, στη Λάρισα.
Στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη Λάρισας, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στεφάνι απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Την Παρασκευή η κηδεία του υποστρατήγου Τζανιδάκη

Στην Ελεύθερνα του νομού Ρεθύμνου στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του, θα ταφεί η σορός του 52χρονου Ρεθυμνιώτη υποστράτηγου και υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς Ιωάννη Τζανιδάκη, που έχασε τη ζωή του χθες το πρωί, ως ένας από τους επιβαίνοντες στο στρατιωτικό ελικόπτερο Χιούι που κατέπεσε στην περιοχή Σαραντάπορου.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 21 Απριλίου 2017 στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στο χωριό Ελεύθερνα, όπου κάτοικοι και συγγενείς μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ρεθύμνιο ανώτατο αξιωματικό. Η σορός του υποστρατήγου θα βρίσκεται από αύριο το μεσημέρι στην Κρήτη, αρχικά στο Ηράκλειο όπου θα μεταφερθεί με στρατιωτικό ελικόπτερο και στη συνεχεία οδικώς στη γενέτειρά του.