Το βαρέλι δεν έχει πάτο για τον Παναθηναϊκό

Το βαρέλι φαίνεται πως δεν έχει… πάτο για τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε στη Λιβαδειά με 3-2 από τον τοπικό Λεβαδειακό για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας που είχε διακοπεί χθες στο 10ο λεπτό, λόγω καταρρακτώδους βροχής, ολοκληρώθηκε σήμερα με τους «πράσινους» να είναι αποκαρδιωτικοί σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς. Στο 21΄ ο Αμαράλ έκανε το 1-0 και στο 36΄ ο Γιουσούφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μητρόπουλος στο 49΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, μείωσαν οι «πράσινοι» στο 76΄ με τον Λουντ και στο 94΄ ο Βιγιαφάνιες με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα Λεβαδειακού – Παναθηναϊκού ξεκίνησε με τους “πράσινους” να δείχνουν τη διάθεση να πιέσουν, προκειμένου να πετύχουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 18′ μάλιστα έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά το βολ πλανέ του Δώνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που σκόραρε. Υστερα από κόρνερ ο Αμαράλ ανενόχλητος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 με κεφαλιά. Το γκολ “έκοψε” τα πόδια των “πρασίνων”, που αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο. Αυτό το πλήρωσαν στο 36′, καθώς με εκπληκτική προσπάθεια του Γιουσούφ έγινε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 49′ ο Οικονόμου γύρισε στον Βλαχοδήμο κι αυτός έπιασε την μπάλα με τα χέρια, με αποτέλεσμα ο Ευαγγέλου να δώσει έμμεσο. Μετά την εκτέλεση οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Μητρόπουλος με βολέ έκανε το 3-0. Στο 76′ στην πρώτη κυριολεκτικά οργανωμένη επίθεση ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Λουντ και στο 94′ ο Βιγιαφάνιες με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Καρτες: Νουάνκο, Μητρόπουλος, Φαβάρο – Χιλιεμαρκ, Ινσούα

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αμαράλ, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος (90+1? Καλτσάς), Νουάνκο (84? νιασε), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης (88′ Ντιόγκο).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος (55′ Ινσούα), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (29′ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (54′ Χιλιεμαρκ), Δώνης.