Με απουσίες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς κυπέλλου

Τα προβλήματα δεν λείπουν από την ΑΕΚ ενόψει του ημιτελικού με τη Λαμία, πάντως η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς όσον αφορά το «μέτωπο» των τραυματιών. Από το αυριανό (3/4/2019, 21:30 τηλεοπτική μετάδοση από Cosmotesports) ματς του ΟΑΚΑ θα απουσιάσουν ο μακροχρόνια απών Τσιγκρίνσκι, ο Μπακασέτας που υπέστη διάστρεμμα (β΄ βαθμού) την Κυριακή εναντίον του Παναιτωλικού και ο Ελντερ Λόπες, ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά με την ομάδα, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί μετά την εξάμηνη απουσία του.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στην αποστολή, τον Δημήτρη Λημνιό, καθώς και τους Πέλκα, Ολιβέιρα, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, συμμετέχουν σε αυτή οι νεαροί Παπαδόπουλος και Λύρατζης.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δεν ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά πήγε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου υποβλήθηκε σε ειδικό πρόγραμμα με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και τους φυσιοθεραπευτές.
Μετά την προπόνησης ο Ρουμάνος πφοπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (03.04, 19:00), η οποία απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Παπαδόπουλο, Μάτος, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Γιαννούλη, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ και Σβιντέρσκι.