Με Λάζαρο η ΑΕΚ στη Λάρισα, εκτός ο Βράνιες

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έβγαλε τη σημερινή προπόνηση. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και για τον επαναληπτικό ημιτελικό (Τετάρτη 18/4, 19:30, ΟΑΚΑ) τον Ογκνιέν Βράνιες.

Ο Χριστοδουλόπουλος είχε γίνει αλλαγή στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά και ακολούθησε θεραπεία τη Δευτέρα ενώ ο Βράνιες ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα από την περασμένη εβδομάδα. Εκτός έμεινε και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Χιμένεθ, με στόχο να ανατρέψει η ομάδα του την ήττα 2-1 του πρώτου αγώνα στο AEL FC Arena και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, είναι οι εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμοές, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αντωνίου, Αραούχο. Δύο εξ αυτών θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

O Πάρης Μπάμπης υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο – μετά τον τραυματισμό που είχε την περασμένη εβδομάδα – και σε συρραφή έσω μηνίσκου από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

– Συνέντευξη του Αντρέ Σιμόες φιλοξενεί το official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ. «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, έχουμε χάσει στο πρώτο ματς, πρέπει να προσέξουμε και να προσπαθήσουμε πολύ για να πετύχουμε την πρόκριση», υποστηρίζει ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος και αναφέρεται – μεταξύ άλλων – και στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του νταμπλ από την ΑΕΚ, για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια:

«Ο στόχος είναι αυτός και με όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι αξίζουμε που βρισκόμαστε στην κορυφή. Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι είναι δίκαιη η πρώτη θέση για την ΑΕΚ. Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ποια είναι η καλύτερη ομάδα εφέτος στην Ελλάδα».

*Τα 28α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και δέχθηκε ευχές τόσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και από τους συμπαίκτες του.