Με μαύρα περιβραχιόνια απόψε ο ΠΑΟΚ

Η εθνική τραγωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ετσι οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” ζήτησαν από την UEFA να τηρηθεί στο σημερινό παιχνίδι ενός λεπτού σιγή και το δικαίωμα να φορέσουν οι παίκτες των “ασπρόμαυρων” μαύρα περιβραχιόνια για όσα συμβαίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη δικαιοδοσία να προκαλέσει εξελίξεις για την αναβολή του αγώνα λόγω των εξελίξεων, καθώς μόνο το ελληνικό κράτος και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχουν τέτοια δικαιοδοσία.

Παρομοίως και στον αυριανό φιλικό αγώνα μεταξύ Αρη και ΑΕΚ, που θα γίνει στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με μαύρα περιβραχιόνια και θα τηρήσουν ένα λεπτό σιγής στη μνήμη των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας.

Με ανακοίνωση στoν επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ο ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τις ζωές τους από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. H ανακοίνωση:
« Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές στην Αττική. Η οικογένεια του Δικεφάλου θα βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα. Ας προσευχηθούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης!»