Νέες καταγγελίες από άλλες τρεις γυναίκες για τον Ρονάλντο!

Τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με νέες καταγγελίες μετά την κατάθεση αγωγής σε περιφερειακό δικαστήριο στη Νεβάδα:

«Τρεις άλλες γυναίκες, εκτός από την Κάθριν Μαγιόργκα, κατηγορούν τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται να γίνει έρευνα για να ελεγχθούν αυτές τις πληροφορίες», ανέφερε δικηγόρος Λέσλι Σόβαλ, που προχώρησε στην σχετική καταγγελία.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα ονόματα, ούτε στοιχεία. Η μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι βιάστηκε μετά από ένα πάρτι, ή δεύτερη ότι «τραυματίστηκε» και η τρίτη πως έχει υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας με τον ποδοσφαιριστή το 2009. Ακριβώς όπως συνέβη με την Μαγιόργκα, πρωταγωνίστρια των αποκαλύψεων του Der Spiegel .

Επίσης η βρετανική εφημερίδα Sun, αναφέρεται την Καρίμα Ελ Μαχρούνγκ, που στην Ιταλία βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα με το ψευδώνυμο Ρούντι Χαρτμπρίκερ, αλλά δεν είναι γνωστό αν η κοπέλα είναι ανάμεσα σε εκείνες που τον κατηγορούν.

Εν τω μεταξύ, στο Instagram, η αδελφή του Ρονάλντο ξεκίνησε μια εκστρατεία για να υπερασπίσει τον αδερφό της, τοποθετώντας το σύνθημα «Δικαιοσύνη για τον Ρονάλντο».

Η Sun επίσης θυμήθηκε την ιστορία του 2005, στην οποία μια αγγλίδα κατηγόρησε τον Πορτογάλο  για σεξουαλική επίθεση στο Λονδίνο. Μετά την καταγγελία, ο Ρονάλντο ανακρίθηκε για εννέα ώρες, αλλά η υπόθεση έκλεισε. Ωστόσο, τώρα φέρεται να έχει ζητηθεί το άνοιγμα της υπόθεσης.