Νίκη με Ολυμπιακό θέλει ο Ουζουνίδης

Νίκη με τον Ολυμπιακό θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για να μην φορτωθεί η ομάδα του με το άγχος του «κυνηγού» στη βαθμολογία. Ο προπονητής της ΑΕΚ στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA τόνισε:

«Η ομάδα ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Τα προηγούμενα παιχνίδια δεν έχουν σημασία μπροστά σε αυτό που έρχεται. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, αφήνουμε πίσω τα ματς, και ετοιμαζόμαστε για το ματς της Κυριακής. Είναι σημαντικό, είναι αρχή στο πρωτάθλημα, είναι καλό να μη μείνεις μακριά από την κορυφή γιατί μετά το άγχος και η πίεση είναι σε σένα. Και για τις δυο ομάδες είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Εμείς παίζουμε στο σπίτι μας θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μαζί μας. Είμαστε καλά, νομίζω είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που έδωσαν οι δύο ομάδες είπε: «Το παιχνίδι μας ήταν την Τρίτη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές αλλαγές στο χθεσινό παιχνίδι, κάτι που είναι φυσιολογικό για μένα όταν έχεις τόσους πολλούς παίκτες στην ομάδα σου. Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν καλή, ήταν φυσιολογικό να πέφτει ο ρυθμός, πιστεύω ότι ήταν σωστή κίνηση από τον προπονητή του».

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στο μεταξύ, ο Ουζουνίδης έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, καθώς ο Μάριος Οικονόμου έβγαλε την προπόνηση χωρίς πόνο στο χτυπημένο του (από τον αγώνα με τη Μπενφίκα) πόδι και θα είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς της Κυριακής (7/10, 20:30). Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Πόνσε, Αλμπάνης ενώ ανέτοιμος είναι ο Λούκας Μπογέ.