Χαμόγελο του Παιδιού: Ανάγκη να υποστηριχθεί ψυχολογικά η 10χρονη Μαρκέλλα

Ανακουφισμένος και ικανοποιημένος από τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας Βεράμης σήμερα το πρωί, δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Νίκος Γιαννόπουλος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να λάβει τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της, εφόσον κριθεί απαραίτητο, φροντίδα ψυχικής υγείας, αλλά και κάθε επιπλέον στήριξη που χρειάζονται. «Είναι απαραίτητο να υποστηριχθεί ψυχικά το κορίτσι, καθώς δεν ξέρουμε ακόμη τι του έχει συμβεί», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει να “πέσει” άπλετο φως στην υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε: “Είναι σημαντικό να μάθουμε τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την υπόθεση. Τι κρύβεται από πίσω, τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την εξαφάνιση». Μεταξύ άλλων, ο ίδιος εξήρε το ρόλο των Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης, σημειώνοντας πόσο σημαντική είναι η δημοσιότητα τέτοιων υποθέσεων, “καθώς κινητοποιεί την κοινωνία να συμμετέχει και έτσι αποτρέπονται τα χειρότερα”.

Αυτή τη στιγμή η 10χρονη Μαρκέλλα βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η διαδικασία της προανάκρισης, ενώ υπενθυμίζεται ότι εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τα ίχνη του δεκάχρονου κοριτσιού είχαν χαθεί από την Πέμπτη 11/6.