ΝΔ – ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας να απαντήσει στις καταγγελίες Καμμένου

Nα απαντήσει άμεσα στις καταγγελίες Καμμένου ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος καλεί τον πρωθυπουργό, η ΝΔ. Σε δήλωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος επισημαίνεται πως αυτές τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας τις λέει δημοσίως ο κ. Κοτζιάς. «Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει κάτι ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;» διερωτάται η ΝΔ.

Αυτονόητη θεωρεί το Κίνημα Αλλαγής την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να ερευνήσει τις καταγγελίες που έγιναν στο Υπουργικό Συμβούλιο για χρηματισμό υπουργών από ξένους παράγοντες, όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Συγκεκριμένα το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Χθες ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε on camera, ότι υπουργός του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, κατήγγειλε ότι “ο κ. Σόρος χρηματοδοτεί την Ελληνική Κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους”. Και ότι “ουδείς απάντησε, κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός”. Αυτή η δημόσια αποτυπωμένη καταγγελία δεν μπορεί να αποσιωποιηθεί από τον πρωθυπουργό. Και βέβαια η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αυτονόητο ότι θα παρέμβει άμεσα και θα εξετάσει εις βάθος τις καταγγελίες».