Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο

Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης. Ο Σερίφ Σεκάτ, ο δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία απόψε, μετά από μεγάλη επιχείρηση, όπως ανέφεραν πολλές πηγές. Σύμφωνα με την αλσατική εφημερίδα DNA, ο Σεκάτ σκοτώθηκε από αστυνομικούς στη συνοικία Νεντόρφ. Είχε επάνω του ένα όπλο και ένα μαχαίρι.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στη συνοικία Λα Μεϊνό, σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας

Τουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί ακούστηκαν απόψε στη συνοικία Λα Μεϊνό του Στρασβούργου, όπου είναι σε εξέλιξη μια επιχείρηση της αστυνομίας, όπως ανέφερε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι άκουσε τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς ενώ ταυτόχρονα άκουγε και το ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε από πάνω.

Στους τρεις οι νεκροί από την επίθεση

Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά στην πόλη του Στρασβούργου στη Γαλλία ανήλθε σήμερα σε τρεις και των τραυματιών σε 13, ανάμεσά τους οι πέντε σοβαρά, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, έπειτα από τον θάνατο ενός σοβαρά τραυματισμένου, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

«Ο απολογισμός, πάντα προσωρινός, είναι πλέον τρεις νεκροί, πέντε σοβαρά τραυματισμένοι και οκτώ ελαφρά», ανέφερε η νομαρχία του Κάτω Ρήνου σε ανακοίνωσή της.΄Ενας από τους πέντε σοβαρά τραυματισμένους από την επίθεση είναι εγκεφαλικά νεκρός, σύμφωνα με την εισαγγελία.