Νεκρός ψαράς στην Καβάλα

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 63χρονος ψαράς ο οποίος αγνοείτο από το απόγευμα της Πέμπτης 1-2-2018 στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας. Η Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημερώθηκε χθες το βράδυ για τον αγνοούμενο αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για διενέργεια ψάρεμα με το ερασιτεχνικό σκάφος “ΣΑΚΗΣ” Σ.Ε. 175. Ο 63χρονος εντοπίστηκε από το Α/Κ “ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ” το οποίο συμμετείχε στις έρευνες. Ο άτυχος άνδρας που μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της πόλης, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις έρευνες απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τα Α/Κ σκάφη “ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ” , “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ι” , “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ IV”, “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ” και το Ε/Γ- λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” , ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ”, το ερασιτεχνικό σκάφος ?ΣΑΚΗΣ? ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.